Copyright © 2019 Studio Balanse - Medisinsk Yogasenter i Tønsberg

post@studiobalanse.no   *   975 98 430

NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Meny

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29

Bli med på

yogatur til den idylliske øya Sipan i Kroatia

Jeg har lenge hatt en drøm om å legge neste yogatur til Kroatia, og nå skjer det!
 
Jeg har selv øyhoppet flere ganger mellom øyene fra nord til sør, og kan ikke tenke meg noe vakrere sted enn skjærgården utenfor Dubrovnik. Der har jeg nå funnet det perfekte stedet for yoga, ro, nytelse og fine utflukter, nemlig Hotel Bozica på øya Sipan – i ren Mamma Mia stil!

Indre ro & bedre helse

Når vår verden blir stadig mer stressende og vi er mer "på", trenger vi hjelp for å skape bedre balanse i våre liv og helse. Gode verktøy for dette er de rolige og myke yogaretningene Mediyoga og Yinyoga. Timene varierer fra gang til gang, noen ganger vil Mediyoga ha hovedfokus med innslag fra Yinyoga, andre ganger motsatt. 

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er Yinyoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.