top of page

NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Zen

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29


YOGA
for stress, muskel og skjelettplager
(rygg, nakke, hofter) 


kveld & formiddag  


 
NYE KURS UKE 10-2023

Oppstart av nye kurs 6. mars

Mandag kl 0930 * 1800 * 1930
Tirsdag  kl 1630 * 1800 * 1930

Det er mulig å starte opp senere på kurs der det er plass!

[les mer]

låven+14.jpg
IMG_7442.JPG
b.jpg

- 20 %

Kickstart året med detox
- en lettere følelse og mer harmoni i kropp og sinn!

Få en god start på det nye året med et 4 dagers transformerende detoxkurs på nett med Trine Berge, hvor du kan finne din indre stryke, en kilde til dypere ro, mer energi og klarhet - både fysisk og emosjonelt. Et enkelt og kort detoxprogram med plantebasert mat, yoga og pusteøvelser for deg som vil deg selv en skikkelig boost i det nye året.

 

Faste og detox er i tiden som aldri før! Trine er en av Norges fremste livsstilcoacher med fokus på et grønt, antiinflammatorisk kosthold og med lang erfaring innen detox, plantebasert mat og yoga. Vi har samarbeidet tidligere med både workshop og yogareise til Spania, og jeg har stor sans for hennes filosofi og tilnærming til kosthold og livsstil. Det skal være enkelt og ikke for striks! 

Du får 20% rabatt på ordinær pris:

kr 799,-.  Early bird t.o.m. 9. januar. Ordinær pris kr 999,-.

kr 1199,- 9. -15. januar. Ordinær pris kr 1499,-.

Felles oppstart 15. januar, men du har 1 mnd på deg. Du får tilgang til alt kursmateriale i 30 dager, inkl. opptak av live sessions og oppskriftshefte du kan laste ned. 

[les mer]

69295744
69295744

press to zoom
43887020
43887020

press to zoom
81695269
81695269

press to zoom
69295744
69295744

press to zoom
1/12
4.-11. juni 2022

Mamma Mia!

Nå blir det yogatur til Kroatia...

Bli med til min favorittøy i Kroatia - idylliske og pittoreske Sipan utenfor Dubrovnik. 

Turen i juni 22 var den første hit, men var så bra at den må gjentas!

Mer info kommer om ny tur i 23, meld gjerne interesse allerede nå, det kan bli fullt!

Jeg har øyhoppet flere ganger langs Kroatias kyst, og kan ikke tenke meg noe vakrere enn skjærgården utenfor Dubrovnik. Der har jeg funnet det perfekte stedet for ro, yoga, nytelse og fine utflukter til lands og til havs, nemlig Hotel Bozica på øya Sipan – i ren Mamma Mia stil!

[les mer]

IMG_2428_edited.jpg

HjemmeYoga

Her får du 3 ulike yogaprogram for hele kroppen med musikk og instruksjon.

Tilgang til siden krever abonnement og passord, ta kontakt om du ønsker det. Kr. 500,- per 1/2 år (aug-des & jan-juni), kr 300,- for sommer (juni-aug).

Lag deg et rolig yogasted hjemme, lukk øynene, pust dypt inn og
snurr yogafilm!
 

Mitt Tolvsrød på besøk!

Da Live spurte om jeg kunne tenke meg å la meg intervjue i sommerutgaven av Mitt Tolvsrød, var jeg ikke vond å be! Å få fortelle leserne hva jeg driver med og hva jeg brenner for er jo stas. Jeg er en ekte "Slagen-patriot", som har bodd litt ulike steder i området, men det er her på Nes, jeg virkelig føler at jeg har landet og er hjemme. Gjennom yogastudioet har jeg blitt kjent med så utrolig mange hyggelige Tolvsrød- og Slagendamer,  som gjør det enda bedre å bo og jobbe her litt ute i Tønsbergs "Provence".

Les Mitt Tolvsrød, og artikkelen [her]. Se høstens kurs og priser [her]

199695088_178311134293660_11061089955412

Meny

YOGAShopen

Yogatightsene fra Dharma Bums i Australia er ikke bare rålekre å se på, men også av topp kvalitet - føles som silke mot huden! 
 
Dèhns Designs lekre ullsjal vil du elske og ønske deg flere av! Perfekt til alt fra yogamatta til bunaden eller når du bare vil ha følelsen av luksus og ha noe lunt og vakkert rundt deg. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Indre ro & bedre helse

Studio Balanse tilbyr en spesielt tilpasset feminin yoga som gir en "medisinsk" effekt på kropp og sinn, og spesielt på muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. De som kommer på kurs trenger oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir avhengige av, og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Yogaøvelsene som brukes er fra MediYoga, Kundaliniyoga, YinYoga og Deva Yoga, i tillegg til mer og mer bruk av de flotte øvelsene fra Yogamammas gravidyoga, en fantastisk yoga som passer perfekt for kvinner.

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er KundaliniYoga?

Kundaliniyoga har som mål å skape fullstendig tilstedeværelse gjennom å frigjøre kundalinienergi fra underkroppen. Ved å frigjøre blokkeringer skal energien, prana, stige opp gjennom hele kroppen.

Hva er YinYoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

Hva er Deva Yoga?

Deva Yoga er feminin, myk og terapeutisk, opprinnelig utviklet for forebygging, lindring og bedring av muskel og skjelettplager, stressrelatert plager og søvn. 

bottom of page