top of page

NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Zen

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29


YOGA
for stress, muskel og skjelettplager
(rygg, nakke, hofter) 


kveld & formiddag  


 
IMG_7169 2.HEIC
UTEYOGA på JARLSØ 
onsdager kl 0900, 22. mai - 26. juni

Vi gjentar fjorårets "suksess" med uteyoga på dypvannsbrygga på vakre Jarlsø. I fjor var vi SÅ heldige med været hver onsdag, og satser på det samme i år. 

Det blir drop-in fra gang til gang, men ønsker påmelding på forhånd.

Kr. 125,- pr gang.

VIKTIG! Meld deg inn i FB-gruppa: Yoga på Jarlsø", så kan du melde deg på der og få nærmere informasjon underveis. Du tar med egen yogamatta, har også et par til utlån.

NYE KURS - 21. mAi 2024

Neste kursrunde starter tirsdag 21. mai, men du kan også begynne før eller senere dersom det er plass på ønsket tidspunkt.

I denne siste kursrunden før sommeren blir det ikke yoga på mandager, kun tirsdag kveld på låven og uteyoga onsdag morgen på Jarlsø. Ta kontakt snarest for å sikre deg plass på ønsket tidspunkt.

[les mer]

låven+14.jpg
0.jpeg
YoGA FOR DEG SOM ER GRAVID

Gravidyoga er en helt unik fødselsforberedende praksis som kan hjelpe deg som er gravid til å ønske et nytt liv velkommen med frisk og sterk kropp, et rolig sinn og et åpent hjerte! (sit. Cathrine)

Mandag kl 1630.

Kurs à 7 ganger kr 1695,- inkl. boka Yogamamma (kr 399,-) . 

Det anbefales å begynne etter ca 12. svangerskapsuke.Er du over 30. svangerskapsuke, kan du betale for et mindre antall ganger etter avtale.

[les mer]

IMG_2428_edited.jpg

HjemmeYoga

Her får du 3 ulike yogaprogram for hele kroppen med musikk og instruksjon.

Lag deg et rolig yogasted hjemme, lukk øynene, pust dypt inn og
snurr yogafilm!

Mitt Tolvsrød på besøk!

Da Live spurte om jeg ville la meg intervjue av Mitt Tolvsrød, var jeg ikke vond å be! Å få fortelle leserne hva jeg driver med og hva jeg brenner for er jo stas. Jeg er en ekte "Slagen-patriot", som har bodd litt ulike steder i området, men det er her på Nes, jeg virkelig føler at jeg har landet og er hjemme. Gjennom yogastudioet har jeg blitt kjent med så utrolig mange hyggelige Tolvsrød- og Slagendamer,  som gjør det enda bedre å bo og jobbe her i Tønsbergs "Provence"!

Les Mitt Tolvsrød, og artikkelen [her]. 

199695088_178311134293660_11061089955412

Indre ro & bedre helse

Studio Balanse tilbyr en spesielt tilpasset feminin yoga som gir en "medisinsk" effekt på kropp og sinn, og spesielt på muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. De som kommer på kurs trenger oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir avhengige av, og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Yogaøvelsene som brukes er fra MediYoga, Kundaliniyoga, YinYoga og Deva Yoga, i tillegg til mer og mer bruk av de flotte øvelsene fra Yogamammas gravidyoga, en fantastisk yoga som passer perfekt for kvinner.

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er KundaliniYoga?

Kundaliniyoga har som mål å skape fullstendig tilstedeværelse gjennom å frigjøre kundalinienergi fra underkroppen. Ved å frigjøre blokkeringer skal energien, prana, stige opp gjennom hele kroppen.

Hva er YinYoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

Hva er Deva Yoga?

Deva Yoga er feminin, myk og terapeutisk, opprinnelig utviklet for forebygging, lindring og bedring av muskel og skjelettplager, stressrelatert plager og søvn. 

bottom of page