NETTBRETTVENNLIG VERSJON

"Alle" vil ha yoga til høsten...

 

Etter lang tid med begrenset aktivitet og sosial nedsegning pga. korona, er det spesielt mange som ønsker å komme tilbake til yogaen til høsten. Det er helt tydelig at mange trenger yogaen nå mer enn noen gang!

 

Anbefaler derfor alle som vurderer å starte med eller ta opp yogaen å melde seg på så snart som mulig, for å sikre plass på ønsket tidspunkt. Se ledige plasser i timeplanen. 

Påmelding og timeplan [her]

Zen

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29

20% Mitt Tolvsrød  nybegynner-rabatt  
*
12 kurs i uken 
 kveld og formiddag  
*
Gratis prøvetime
 
Mitt Tolvsrød på besøk!

Da Live spurte om jeg kunne tenke meg å la meg intervjue i sommerutgaven av Mitt Tolvsrød, var jeg ikke vond å be! Å få fortelle leserne hva jeg driver med og hva jeg brenner for er jo stas. Jeg er en ekte "slagen-patriot", som har bodd litt ulike steder i området, men det er her på Nes, jeg virkelig føler at jeg har landet og er hjemme. Gjennom yogastudioet har jeg blitt kjent med så utrolig mange hyggelige Tolvsrød- og Slagendamer,  som gjør det enda bedre å bo og jobbe her litt ute i provinsen.

Nå håper jeg at flere kan oppdage medisinsk yoga sin gode effekt på kropp og sinn, og tilbyr mer en gjerne 20% velkomstrabatt til Mitt Tolvsrød-lesere som vil prøve seg på kurs i august. Send en mail og oppgi koden "Mitt Tolvsrød" eller at du har lest artikkelen. 

Se høstens kurs og priser [her]

Yogamamma del 1 og 2 - yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid

 

Yogamamma del 1 - Gravidyoga er en unik fødselsforberedende praksis og ressurs som kan hjelpe deg til å ønske et nytt liv velkommen med frisk og sterk kropp, et fredelig sinn og et åpent hjerte! Øvelsene fremmer styrke, smidighet, balanse og sirkulasjon og gjøres med tilstedeværelse. Du lærer pusteøvelser som kan redusere stress, angst, skape balanse og fremme hvile og søvn. Start 25. august.

 

Yogamamma del 2 - Mamma/baby yoga er for deg som er "nybakt" mamma med baby fra 6 uker til ett år. I denne helt spesielle tiden i livet, kan yoga være viktigere og vakrere enn noen gang. Start 6. oktober.

 

Yogamamma utføres etter Cathrine Mathiesens omfattende 10-dagers lærerutdannelse i yoga for gravide og mamma/baby-yoga og representerer essensen av feminin yoga: en lyttende, intuitiv og nærende praksis som bringer deg nærmere din feminine kraft.

                                                                        [les mer]

"Feel good" dag i Åsgårdstrand - 17. juni

 

Bli med på en "feel-good" dag i idylliske Åsgårdstrand. Vi starter dagen med en rolig yogaøkt til lyden av trærne og havet i Munch-parken, før vi rusler bort til Finn Schjølls "Haven i havnen". Der blir det lett servering før Finn tar oss med på en omvisning i den overveldende haven. Fulle av inntrykk, går vi videre til Rådhuset Trattoria for en deilig lunsj. Og med verdens fineste yogadamer, er jeg sikker på at dette blir en dag med masse godfølelse og påfyll av energi til kropp og sjel!

 

 [les mer]

- ny dag planlegges i august!

FULLT!

69295744
69295744

43887020
43887020

81695269
81695269

69295744
69295744

1/12
Mai 2022 - 1 uke - tid kommer

Mamma Mia!

Nå blir det yogatur til Kroatia

Bli med til min favorittøy i Kroatia - idylliske og pittoreske Sipan utenfor Dubrovnik. I mai 2020 var vi mange som gledet oss til tur , men så kom koronaen! Det blir dessverre for tidlig for mange å reise høsten 2021, men i mai 2022 er vi mer enn klare!

Jeg har øyhoppet flere ganger langs Kroatias kyst, og kan ikke tenke meg noe vakrere enn skjærgården utenfor Dubrovnik. Der har jeg funnet det perfekte stedet for ro, yoga, nytelse og fine utflukter til lands og til havs, nemlig Hotel Bozica på øya Sipan – i ren Mamma Mia stil!

[les mer]

Meny

Høstens kurs starter 16. august

YOGAShopen

Yogatightsene fra Dharma Bums i Australia er ikke bare rålekre å se på, men også av topp kvalitet - føles som silke mot huden! 
 
Dèhns Designs lekre ullsjal vil du elske og ønske deg flere av! Perfekt til alt fra yogamatta til bunaden eller når du bare vil ha følelsen av luksus og ha noe lunt og vakkert rundt deg. 

1/4

HJEMMEyoga

Her får du 3 ulike yogaprogram for hele kroppen med musikk og instruksjon. Tilgang til siden krever passord, ta kontakt dersom du ikke har det.
Lag deg et rolig yogasted hjemme, lukk øynene, pust dypt inn og snurr yogafilm!
 

Indre ro & bedre helse

Studio Balanse har fokus på yoga som gir en medisinsk effekt på kropp og sinn, og spesielt på muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. De som kommer på kurs trenger oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir helt "avhengige av" og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Yogaøvelsene som brukes er hentet fra MediYoga, Kundaliniyoga, YinYoga og Deva Yoga. 

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er KundaliniYoga?

Kundaliniyoga har som mål å skape fullstendig tilstedeværelse gjennom å frigjøre kundalinienergi fra underkroppen. Ved å frigjøre blokkeringer skal energien, prana, stige opp gjennom hele kroppen.

Hva er YinYoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

Hva er Deva Yoga?

Deva Yoga er feminin, myk og terapeutisk, opprinnelig utviklet for forebygging, lindring og bedring av muskel og skjelettplager, stressrelatert plager og søvn.