NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Meny

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29

Hjemmeyoga?

Her får du 3 ulike yogaprogram for hele kroppen med musikk og instruksjon. Tilgang til siden krever passord, ta kontakt dersom du ikke har det.
Lag deg et rolig yogasted hjemme, lukk øynene, pust dypt inn og snurr yogafilm!
 

Oppstart er utsatt inntil videre pga. Korna-pandemien

Endelig!

Studio Balanse starter yogakurs i Sandefjord

Jeg har lenge hatt en drøm om å starte opp en "filial" av Studio Balanse i Sandefjord, og nå skjer det!
 
Etter mange forespørsler, starter Studio Balanse yogakurs i Sandefjord - onsdager på Øvre Myra med fokus på rygg- og skjelettplager, rygg og nakke. Med på laget er Nina Lydersen som holder kurset "Bedre helse & vektreduksjon" etter lavkarboprinsippet.

Indre ro & bedre helse

Studio Balanse har fokus på yoga som gir en medisinsk effekt på kropp og sinn, og spesielt på muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. De som kommer på kurs trenger oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir helt "avhengige av" og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Yogaøvelsene som brukes er hentet fra MediYoga, Kundaliniyoga, YinYoga og Deva Yoga. 

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er KundaliniYoga?

Kundaliniyoga har som mål å skape fullstendig tilstedeværelse gjennom å frigjøre kundalinienergi fra underkroppen. Ved å frigjøre blokkeringer skal energien, prana, stige opp gjennom hele kroppen.

Hva er YinYoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

Hva er Deva Yoga?

Deva Yoga er feminin, myk og terapeutisk, opprinnelig utviklet for forebygging, lindring og bedring av muskel og skjelettplager, stressrelatert plager og søvn. 

NYHET!
Stor pågang på kurs og regler om avstand gjør at timeplanen utvides med 2 ekstra kurs denne høsten! 
Onsdag kl 1800 og 1930