NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29
10 kurs i uken 
  • mandag, tirsdag & onsdag kveld
  • onsdag formiddag  
Vårens yogakurs...

 

er utsatt på ubestemt tid - til vi får klarsignal fra Tønsberg kommune på at vi kan starte opp. Følg med på info her. Når vi starter opp igjen, blir det nok en noe begrenset timeplan, og kursene vil vare ut juni.

Se vårens timeplan [her]

Mamma Mia!

Nå blir det yogatur til Kroatia...

I mai 2020 var vi 20 yogiser som gledet oss til tur til vakre Kroatia, men så kom koronaen! Nå går vi mot gjenåpning og turen er børstet støv av og finpusset - nå fortjener vi kun det beste! 

 

 Meld din interesse nå, helt uforpliktende!

Jeg har øyhoppet flere ganger langs Kroatias kyst, og kan ikke tenke meg noe vakrere enn skjærgården utenfor Dubrovnik. Der har jeg funnet det perfekte stedet for ro, yoga, nytelse og fine utflukter til lands og til havs, nemlig Hotel Bozica på øya Sipan – i ren Mamma Mia stil!

[les mer]

Meny

Nye kurs er utsatt til det er lov å åpne igjen...

YOGAShopen

Yogatightsene fra Dharma Bums i Australia er ikke bare rålekre å se på, men også av topp kvalitet - føles som silke mot huden! 
 
Dèhns Designs lekre ullsjal vil du elske og ønske deg flere av! Perfekt til alt fra yogamatta til bunaden eller når du bare vil ha følelsen av luksus og ha noe lunt og vakkert rundt deg. 

1/4

HJEMMEyoga

Her får du 3 ulike yogaprogram for hele kroppen med musikk og instruksjon. Tilgang til siden krever passord, ta kontakt dersom du ikke har det.
Lag deg et rolig yogasted hjemme, lukk øynene, pust dypt inn og snurr yogafilm!
 

Indre ro & bedre helse

Studio Balanse har fokus på yoga som gir en medisinsk effekt på kropp og sinn, og spesielt på muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. De som kommer på kurs trenger oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir helt "avhengige av" og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Yogaøvelsene som brukes er hentet fra MediYoga, Kundaliniyoga, YinYoga og Deva Yoga. 

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er KundaliniYoga?

Kundaliniyoga har som mål å skape fullstendig tilstedeværelse gjennom å frigjøre kundalinienergi fra underkroppen. Ved å frigjøre blokkeringer skal energien, prana, stige opp gjennom hele kroppen.

Hva er YinYoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

Hva er Deva Yoga?

Deva Yoga er feminin, myk og terapeutisk, opprinnelig utviklet for forebygging, lindring og bedring av muskel og skjelettplager, stressrelatert plager og søvn.