NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Zen

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29


YOGA
for stress, muskel og skjelettplager
(rygg, nakke, hofter) 


kveld & formiddag  


 
NYE KURS UKE 11

Neste kursrunde starter 24. mai. Denne har begrenset timeplan og kursene blir på 4 ganger, t.o.m.  22. juni. Fri i uke 23 grunnet yogatur til Kroatia.

Tirsdag  kl 1630, 1800 & 1930
Onsdag  kl 0930

Påmelding [her]

låven+14.jpg
produktbilde-selvlaget-te3.jpg
ELLAS SPISELIGE VERDEN!

Bli med på en inspirerende, sunn og sosial ettermiddag i Ellas verden! Vi starter med en tur og sanker vårens godbiter i hennes nærområde Essoskogen. Tilbake igjen, gjør vi litt enkel og velgjørende yoga i haven, før vi avslutter med en deilig middag med flere smakebiter fra naturens spiskammers. Masse god stemning kan vi selvsagt garantere!

 

[les mer]

YogamammA
- Yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid

 

Yogamamma del 1 - Gravidyoga er en unik fødselsforberedende praksis og ressurs som kan hjelpe deg til å ønske et nytt liv velkommen med frisk og sterk kropp, et fredelig sinn og et åpent hjerte! Øvelsene fremmer styrke, smidighet, balanse og sirkulasjon og gjøres med tilstedeværelse. Du lærer pusteøvelser som kan redusere stress, angst, skape balanse og fremme hvile og søvn.

[les mer]

Gravid kaukasisk kvinne praktisere yoga
69295744
69295744

press to zoom
43887020
43887020

press to zoom
81695269
81695269

press to zoom
69295744
69295744

press to zoom
1/12
Lørdag 4.-11. juni 2022

Mamma Mia!

Nå blir det yogatur til Kroatia

Bli med til min favorittøy i Kroatia - idylliske og pittoreske Sipan utenfor Dubrovnik. 

Turen går nå i juni 2022 og vi er mange som gleder oss!

Jeg har øyhoppet flere ganger langs Kroatias kyst, og kan ikke tenke meg noe vakrere enn skjærgården utenfor Dubrovnik. Der har jeg funnet det perfekte stedet for ro, yoga, nytelse og fine utflukter til lands og til havs, nemlig Hotel Bozica på øya Sipan – i ren Mamma Mia stil!

[les mer]

IMG_2428_edited.jpg

HjemmeYoga

Her får du 3 ulike yogaprogram for hele kroppen med musikk og instruksjon.

Tilgang til siden krever abonnement og passord, ta kontakt om du ønsker det. Kr. 500,- per 1/2 år (aug-des & jan-juni), kr 300,- for sommer (juni-aug).

Lag deg et rolig yogasted hjemme, lukk øynene, pust dypt inn og
snurr yogafilm!
 

Mitt Tolvsrød på besøk!

Da Live spurte om jeg kunne tenke meg å la meg intervjue i sommerutgaven av Mitt Tolvsrød, var jeg ikke vond å be! Å få fortelle leserne hva jeg driver med og hva jeg brenner for er jo stas. Jeg er en ekte "Slagen-patriot", som har bodd litt ulike steder i området, men det er her på Nes, jeg virkelig føler at jeg har landet og er hjemme. Gjennom yogastudioet har jeg blitt kjent med så utrolig mange hyggelige Tolvsrød- og Slagendamer,  som gjør det enda bedre å bo og jobbe her litt ute i Tønsbergs "Provence".

Les Mitt Tolvsrød, og artikkelen [her]. Se høstens kurs og priser [her]

199695088_178311134293660_11061089955412

Meny

YOGAShopen

Yogatightsene fra Dharma Bums i Australia er ikke bare rålekre å se på, men også av topp kvalitet - føles som silke mot huden! 
 
Dèhns Designs lekre ullsjal vil du elske og ønske deg flere av! Perfekt til alt fra yogamatta til bunaden eller når du bare vil ha følelsen av luksus og ha noe lunt og vakkert rundt deg. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Indre ro & bedre helse

Studio Balanse tilbyr en spesielt tilpasset feminin yoga som gir en "medisinsk" effekt på kropp og sinn, og spesielt på muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. De som kommer på kurs trenger oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir avhengige av, og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Yogaøvelsene som brukes er fra MediYoga, Kundaliniyoga, YinYoga og Deva Yoga, i tillegg til mer og mer bruk av de flotte øvelsene fra Yogamammas gravidyoga, en fantastisk yoga som passer perfekt for kvinner.

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er KundaliniYoga?

Kundaliniyoga har som mål å skape fullstendig tilstedeværelse gjennom å frigjøre kundalinienergi fra underkroppen. Ved å frigjøre blokkeringer skal energien, prana, stige opp gjennom hele kroppen.

Hva er YinYoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

Hva er Deva Yoga?

Deva Yoga er feminin, myk og terapeutisk, opprinnelig utviklet for forebygging, lindring og bedring av muskel og skjelettplager, stressrelatert plager og søvn.