top of page
tilbake til toppen

Et litt annerledes yogastudio!

Studio Balanse - Medisinsk yogasenter i Tønsberg, ble startet i 2013 og er i dag det studioet i Tønsberg med lengst erfaring og størst tilbud med denne helsebringende yogaen. Fornøyde yogiser har alltid vært den beste markedsføringen. Venninner, mødre, døtre, kollegaer, partnere og naboer blir tatt med for å prøve. Kursene fylles alltid opp, og dessverre hender det at det ikke er plass til alle som ønsker det.

De som kommer til Studio Balanse ønsker oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og/eller hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres beste medisin som de blir helt "avhengige av" og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! 

Studio Balanse er så heldige å få bruke den nydelige låven til Skjold omgitt av en idyllisk eplehage i Sandeåsen, rett ved Olsrød Park. Låven er rustikk og svært sjarmerende med smårutete vinduer, en stor gang, et allrom og et landkjøkken med langbord og servering av te og litt å spise på før eller etter yogatimen. Selve yogasalen ligger i 2. etg. med stor takhøyde, skråtak og takvinduer som gir utsikt til stjernehimmelen. Originale takbjelker kunne ikke passet bedre!

 

Låven ligger landlig til, men likevel sentralt og nærme byen, med gratis parkering. I tillegg til yoga, tilbys det innimellom ulike events eller yogaturer for å berike "det gode yogaliv".

Adresse & veibeskrivelse

Sandeveien 29, 3150 Tolvsrød

 

Vei: I Olsrødkrysset tar du til venstre, mot Olsrød Park. Sandeveien går forbi Olsrød Park, du får nå senteret på venstre side. Du følger veien mot høyre og får Sandeåsen barneskole og deretter barnehagen på venstre side. Første hus etter parkeringsplassen på høyre side, er et eldre hvitt hus med gjerde rundt og en gul og hvit låve. Dit skal du. Inngang glassdør foran til venstre.

 

Parkering: Du kan parkere på parkeringsplassen på motsatt side av barnehagen eller langs veien på venstre side etter barnehagen, rett overfor gården. Her står det skilt med privat parkering, det gjelder for låven, så det går fint. 

|

har blitt til mens jeg har

 

  • blitt off. godkjent sykepleier

  • utdannet meg til Bowenterapeut

  • praktisert yoga

  • praktisert qigong

  • utdannet meg til instruktør i MediYoga

  • fordypet meg i MediYoga for gravide, ved stress og utbrenthet og for kreftrammede

  • tatt utdannelse i YinYoga

  • tatt utdannelse i Deva Yoga - frisk rygg og nakke.

nsflogo.png

Jeg heter Nina Schjøll og er fra Tønsberg. Jeg har heldigvis en god helse, men har også opplevd hvordan det er å ha vondt i ryggen i lang tid, og er derfor bevisst på at god helse og smertefrihet ikke er en selvfølge!

 

Veien blir til mens jeg går...

Jeg følte meg gammel og skrøpelig, klarte ikke å bøye meg for å knyte skolissene en gang! Stoppet jeg opp når jeg gikk tur, stivnet ryggen helt. Jeg var godt trent, og forsto ikke hvorfor jeg hadde så vondt i ryggen. Det ble vanskeligere å henge med på timene på treningssenteret hvor jeg var vant til å gi "full guffe". På denne tiden hadde jeg en krevende jobb og sykdom i nær familie. I ettertid har jeg skjønt at mine ryggplager rett og slett skyldes stress.

36062973_1280819258715152_70425715458556

Da jeg ble overtalt av en venninne å begynne med MediYoga, falt endelig alt på plass - ryggen også! Jeg utdannet meg snart til instruktør i MediYoga og deretter har jeg bygd på med mer kunnskap gjennom kurs og utdannelser. Yogaen jeg underviser i i dag, er bygget på alle disse erfaringene. Fellesneveneren er at de alle har en helsefremmende effekt, spesielt på nervesystemet og muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. Jeg har nå drevet Studio Balanse siden våren 2013. Å kunne dele yoga med så mange flotte sjeler som gir gode tilbakemeldinger, får meg til å tenke at jeg har verdens beste jobb!

Namaste - fra mitt hjerte til ditt hjerte.

TB_edited.png

Artikkel i Tønsbergs Blad 12. januar 2019

Det var veldig hyggelig å ha Tønsbergs Blad på besøk i studioet før jul. Responsen har vært stor, mange ønsker å begynne på kurs. Ekstra kurs som ble satt opp, er nå fullt!

Les artikkelen [her].
bottom of page