top of page
til toppen
Zen

Velkommen til

Studio Balanse

yoga for bedre helse og det gode liv!

  • Studiobalanse på facebook
  • Sandeveien 29
NYHET!
Med stor pågang på kurs og krav om god avstand, er timeplanen utvidet med 2 ekstra kurs!
Onsdag kl 1800 og 1930

En drøm går  i oppfyllelse når neste yogatur går til Kroatia og idylliske Sipan, i kanskje Middelhavets vakreste skjærgård rett utenfor Dubronvik. 

Turen er fra 7. - 14. mai 2020

Mer informasjon >

- 25% vennerabatt
- Gratis prøvetime

Indre ro & bedre helse

Når vår verden blir stadig mer stressende og vi er mer "på", trenger vi hjelp for å skape bedre balanse i våre liv og helse. Gode verktøy for dette er de rolige og myke yogaretningene Mediyoga og Yinyoga. Timene varierer fra gang til gang, noen ganger vil Mediyoga ha hovedfokus med innslag fra Yinyoga, andre ganger motsatt. 

Studio Balanse sin visjon:

"Alle skal føle seg vel og velkomne, uansett ståsted i forhold til helse og erfaring med yoga. All yoga og tilleggsaktiviteter skal ha et helsefremmende fokus". 

Hva er Mediyoga?

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfulness hjelper yoga deg å kontrollere stress og skape indre balanse. Yoga bidrar til avspenning og konsentrasjon, samtidig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

MediYoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS, inkontinens, stoffskifte, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. 

Hva er Yinyoga?

Yinyoga skaper fri flyt gjennom bindevev og energibaner, samt mobiliserer og styrker muskler og ledd. De myke stillingene som holdes over tid, nærer kropp og sinn med ro og energi og gir deg en følelse av å smelte inn i kroppen. Flytøvelser fra Tai chi og qi gong, er også med på å samle energi og stilne sinnet for urolige tanker og stress.

bottom of page