En drøm går i oppfyllelse når neste yogatur går til Kroatia og idylliske Sipan, i kanskje Middelhavets vakreste skjærgård rett utenfor Dubrovnik.

Mamma Mia-for en yogatur!

Gimme! Gimme! Gimme!

Kanskje går du tilbake til hotellets private strand og brygge, for late timer med sol og bad, i bassenget eller i det krystallklare havet. Eller kanskje er det utforsking av øya på sykkel som står for tur, med lunsj i Sipanska Luka. Eller kanskje er det dagen du har avtalt å padle kajakk eller bli med til den vakre øya Mljet. Hver dag gjennom uken har vi en plan, i forhold til utflukter og måltider, men du bestemmer selv hva du vil være med på.

 

En dag settes av til å besøke Dubrovnik, Adriaterhavets perle og Kroatias mest kjente by, med sin flotte bymur fra middelalderen, trange smug og vakre torg med kafeer og restauranter. En annen dag tar vi rutebåten Postira i 20 minutter til naboøya Lopud, som er like vakker og helt bilfri. Hva med en gåtur og lunsj her en dag? Kanskje tar vi et måltid eller en hel dag på BOWA som ligger kun 1 km fra hotellet, "Best of whats around" sier vel alt?

Les mer om Dubrovnik her

Sipan & Sudurad

Sipan er den største av Elafitiøyene som også inkluderer Lopud og Kolocep. Øyene er frodige med typiske middelhavsplanter og ser stort sett ut som de gjorde for hundre år siden.  

Sipan er kun 9 km lang og et par km bred og har to landsbyer; Sudurad, som vi skal bo i og Sipanska Luka. Begge ligger vakkert til i bukter med et par restauranter og noen lokale butikker. Det er en fin gå- eller sykkeltur mellom disse, nesten helt uten trafikk. Øya er kjent for sin skjønnhet, ro og pittoreske landskap og det er hele 30 kirker og kapeller her, og i Sudurad ligger både en festning og et tårn fra 1500-tallet. Rene Mamma Mia-øya! 

Mamma Mia 2 ble faktisk spilt inn på øya Vis, litt nord for Sipan.Les mer om Sipan her og her. 

Hotel Bozica

Hotellet vi skal bo på er valgt ut med omhu. Paradis på jord, fantastisk privat strand for sol og bad og vi kommer garantert tilbake - går igjen i gjesters tilbakemelding, i tillegg til toppscore på renhold, service og maten. Vi ankommer hotellets brygge med deres speedbåt, i god Mamma Mia-stil. Hold på solhatten! 

 

Hotell Bozica er familiedrevet og har 25 rom. Våre rom er på 23 m2, har klima-anlegg, minibar, hårføner og badekåpe/tøfler. Et begrenset antall er reservert av 3 ulike romtyper.  Les mer om Hotel Bozica her og her.

Yoga

Det er ingen "yogasal" på hotellet, så all yoga gjør vi ute. Vi har morgenyoga på hotellets brygge, men dersom været ikke tillater det, tar vi yoga senere på dagen. Kanskje finner vi oss en fin plass på tur, i skyggen av noen trær eller på et utsiktspunkt og gjør litt yoga og en meditasjon. Noen ettermiddager kan vi ha en spontan yogaøkt ved hotellet også. Nivået passer både for deg som har praktisert yoga tidligere, og for deg som prøver yoga for første gang. Les mer om Medisinsk yoga her.

The winner takes it all...or not?

Hver dag har en plan, med bl.a. felles utflukter, hvor vi møtes til felles lunsj og middag. Denne sendes de påmeldte før avreise. Du velger selvsagt hva du ønsker å være med på. Jeg avstemmer ting som krever reservasjon i forveien, resten tar vi underveis.

Money, money, money...

Priser pr. person i dobbeltrom 

Økonomirom på loftet kr 6 890,-

Med sjøutsikt kr 7 590,-

Med sjøutsikt og balkong kr 8 790,-

Tillegg enkeltrom:

Økonomirom på loftet kr 3 450,-  

Med sjøutsikt kr 4 100,-

Med sjøutsikt og balkong kr 5 320,-

Kom med rommønske, så prøver jeg så godt jeg kan å innfri alles ønsker. Det er ledig både enerom og enkeltrom.

Dersom du reiser alene og ønsker å dele rom, setter jeg dere sammen etter beste evne.

Dette er inkludert

* Opphold 7 netter på Hotel Bozica

* Nydelig og innholdsrik frokost

* Transport t/r flyplass - hotellet med minibuss og speedbåt

* Yoga 1-2 ganger pr. dag

* Lån av reiseyogamatte, fleeceteppe og event. yogapute.

   Dette får du før avreise og bringes t/r av hver enkelt

Dette er ikke inkludert

* Fly tur/retur Dubrovnik bestilles og betales selv. Vi reiser fra Gardermoen med Norwegian.
Avreise torsdag 7.5. kl 0940 (DY1904) og retur torsdag 14.5. kl 1315 (DY1905). Direktefly som tar 3 timer. 

* Mat og drikke utenom frokost. Her velger du selv hva du vil spise og litt vin/øl til maten er helt innafor! 

* Båtbilletter og evt. entré i forbindelse med utflukter

Påmelding 

Påmelding ønskes innen 31. oktober 2019, for å bekrefte hotellrom, samt sikre rimeligst mulige flybilletter. Først når depositum kr 3 000 ,- er betalt, er påmeldingen gjeldene.

Du får faktura på mail. 

S.O.S.

Avbestillingsregler

Depositumet betales ikke tilbake dersom du må avbestille turen. Resten av beløpet (restbeløpet) har følgende avbestillingsregler før avreise:

Inntil 60 dager: Hele restbeløpet betales tilbake.

60-30 dager: 50% av restbeløpet tilbakebetales.

Etter dette: Ingen tilbakebetaling. Pga. Korona-situasjonen, tilbakebetales deler av restbeløpet etter avtale.

Viktig! Husk at reiseforsikring dekker dine kostnader dersom du blir syk eller annet oppstår som dekkes av denne.

Reiseforsikring og Europeisk reisetrygdekort er påkrevd og ønskes dokumentert før avreise.

I do, I do, I do, I do, I do...

Ta kontakt for spørsmål eller påmelding:

post@studiobalanse.no / 975 98 430.

Lukk øynene og se for deg at du akkurat har gjort morgenyoga på terrassen ved vannkanten.  Så rusler du opp steintrappa og inntar en nydelig frokost med alt du kan ønske. Gode samtaler og latter, som sammen med yogaen og de vakre omgivelsene fyller deg med glede og god energi. Så henter du kanskje badetøy og boka di på det koselige rommet ditt, og tenker... 

Copyright © 2020 Studio Balanse - Medisinsk Yogasenter i Tønsberg

post@studiobalanse.no   *   975 98 430   *   Org. nr. 911 596 938