NETTBRETTVENNLIG VERSJON

En drøm går i oppfyllelse når neste yogatur går til Kroatia og idylliske Sipan, i kanskje Middelhavets vakreste skjærgård rett utenfor Dubrovnik. 

Lukk øynene og se for deg at du akkurat har gjort dagens morgenyoga nede ved vannkanten. Så rusler du opp steintrappene til hotellet og inntar en nydelig frokost med alt du kan ønske. Gode samtaler og latter sammen med yogaen og de vakre omgivelsene fyller deg med glede og god energi. Så henter du badetøy og boka di på det koselige rommet ditt, og tenker... 

Mamma Mia-for en yogatur!

Gimme! Gimme! Gimme!

Kanskje går du tilbake til hotellets private strand og brygge, for late timer med sol og bad, i bassenget eller i det krystallklare havet. Eller kanskje er det utforsking av øya på sykkel som står for tur, med lunsj i Sipanska Luka. Eller kanskje er det dagen du har avtalt å padle kajakk. Hver dag gjennom uken har vi en plan, i forhold til utflukter og måltider, men du bestemmer selv hva du vil være med på.

 

En dag settes av til å besøke Dubrovnik, Adriaterhavets perle og Kroatias mest kjente by, med sin flotte bymur fra middelalderen, trange smug og vakre torg med kafeer og restauranter. En annen dag tar vi rutebåten Postira i 20 minutter til naboøya Lopud, som er like vakker og helt bilfri. Hva med en gåtur og lunsj her en dag? Kanskje tar vi et måltid eller en hel dag på BOWA som ligger kun 1 km fra hotellet, "Best of whats around" sier vel alt? Les mer om Dubrovnik her

Sipan & Sudurad

Sipan er den største av Elafitiøyene som også inkluderer Lopud og Kolocep. Elafitiøyene er Adriaterhavet på sitt vakreste, og ser stort sett ut som de gjorde for hundre år siden. 

På Sipan vokser typiske middelahavsplanter som blomstrer og lukter spesielt godt om våren, og som vil vil nyte godt av. Øya er kun 9 km lang og et par km bred og har 2 landsbyer; Sipanska Luka og Sudurad, som vi skal bo i. Begge ligger vakkert til i bukter med et par restauranter og noen lokale butikker. Det er en fin gå- eller sykkeltur mellom disse, nesten helt uten trafikk. Øya er kjent for sin skjønnhet, ro og pittoreske landskap og det er hele 30 kirker og kapeller her, og i Sudurad ligger både en festning og et tårn fra 1500-tallet. Rene Mamma Mia-øya! Mamma Mia 2 ble nemlig spilt inn på Vis, et par øyer nord for Sipan. Les mer Sipan her og her. 

Hotel Bozica

Hotellet vi skal bo på er valgt ut med omhu, da det får de aller beste tilbakemeldinger fra sine gjester. Paradis på jord, fantastisk privat strand for sol og bad og vi kommer garantert tilbake - går igjen, i tillegg til toppscore på renhold, service og maten. Vi ankommer hotellet i deres speedbåt, også i ren Mamma Mia-stil. Hold på solhatten! 

 

Hotellet har kun 25 rom. Våre rom er på 23 m2, har klima-anlegg, minibar, hårføner og badekåpe/tøfler. Et begrenset antall er reservert av 3 ulike romtyper. Les mer om Hotel Bozica her og her. Ta deg gjerne tid til å se den lille filmen deres.

Yoga

Det er ingen "yogasal" på hotellet, så all yoga gjør vi ute. Vi har morgenyoga på hotellets brygg. Dersom været ikke tillater det, tar vi yoga senere på dagen. Kanskje finner vi oss en fin plass på tur, i skyggen av noen trær eller på et utsiktspunkt og gjør litt yoga og en meditasjon. Noen ettermiddager kan vi ha en spontan yogaøkt ved hotellet også. Nivået passer både for deg som har praktisert yoga tidligere, og for deg som prøver yoga for første gang. Les mer om medisinsk yoga her.

The winner takes it all...or not?

Hver dag har en "program" med bl.a. felles utflukter, hvor vi møtes til felles lunsj og middag. Dette sendes de påmeldte i god tid før avreise. Du velger selvsagt hva du ønsker å være med på. Kanskje er det dager du har lyst til å trekke deg litt tilbake. Jeg avstemmer ting som krever reservasjon en stund i forveien, resten tar vi underveis.

Money, money, money...

Priser pr. person i dobbeltrom 

Økonomirom på loftet kr 6 890,-

Med sjøutsikt kr 7 590,-

Med sjøutsikt og balkong kr 8 790,-

Tillegg enkeltrom:

Økonomirom på loftet kr 3 450,-  

Med sjøutsikt kr 4 100,-

Med sjøutsikt og balkong kr 5 320,-

Kom med rommønske, så prøver jeg så godt jeg kan å innfri alles ønsker. Det er ledig både enerom og enkeltrom. Dersom du reiser alene og ønsker å dele rom, setter jeg dere sammen etter beste evne.

Dette er inkludert

* Opphold 7 netter på Hotel Bozica

* Nydelig og innholdsrik frokost

* Transport t/r flyplass - hotellet med minibuss og speedbåt

* Yoga 1-2 ganger pr. dag

* Lån av reiseyogamatte, fleeceteppe og event. yogapute. Dette får du før avreise og bringes t/r av hver enkelt

Dette er ikke inkludert

* Fly tur/retur Dubrvnik må bestilles og betales selv. Vi reiser fra Gardermoen med Norwegian.
Avreise torsdag 7.5. kl 0940 (DY1904) og retur torsdag 14.5. kl 1315 (DY1905). Direktefly som tar 3 timer. 

* Mat og drikke utenom frokost

* Båtbilletter og evt. entré i forbindelse med utflukter

Påmelding 

Påmelding ønskes innen 1. oktober 2019, for å bekrefte/ betale reservasjon av hotellrom, samt sikre rimeligst mulige flybilletter.

Først når depositum kr 3 000 ,- er betalt, er påmeldingen gjeldene. Du får faktura på mail. Depositumet betales ikke tilbake dersom du av en eller annen grunn må avbestille turen. Dersom arrangør ser seg nødt til å avbestille reisen, tilbakebetales dette.

S.O.S.

Avbestillingsregler

Resten av beløpet har følgende avbestillingsregler:

Inntil 60 dager: Hele restbeløpet betales tilbake.

60-30 dager: 50% av restbeløpet tilbakebetales.

Etter dette: Ingen tilbakebetaling. Pga. Korona-situasjonen, tilbakebetales deler av restbeløpet etter avtale.

  

Viktig! Husk at reiseforsikring dekker kostnaden dersom du blir syk eller annet oppstår som dekkes av denne. Reiseforsikring og Europeisk reisetrygdekort er påkrevd og ønskes dokumentert før avreise.

I do, I do, I do, I do, I do...

Kontakt meg, Nina Schjøll, for spørsmål eller påmelding:

post@studiobalanse.no / 975 98 430.