top of page
tilbake til toppen

Dette blir en herlig uke fylt med "det gode liv"! Yoga morgen og ettermiddag, meditasjoner og lydhealing, 3 vegetarmåltider om dagen, workshop med Trine, utflukt med middag til idylliske Altea og late timer ved saltvannsbassenget og på stranden i Villayojosa er noe av det du vil oppleve. For ikke å snakke om masse latter, livsglede og god energi!

 

"Ved å tilføre næringsrik plantebasert kost sammen med yoga, meditasjon og ikke minst hvile  i vakre omgivelser, - langt borte fra dagliglivets bekymringer, får kropp, sinn og sjelen alt tilrettelagt for å få en virkelig boost!" (Trine Berge)

"Det gode yogaliv"

UTGÅTT

Villa Dorothea Retreat

Denne praktfulle eiendommen ligger i Bella Orcheta, mellom Alicante og Altea. Det er noe vakkert å feste blikket på hvor enn du snur deg. Her finnes et nydelig saltvannsbasseng, hele 136 statuer og koselige kriker og kroker hvor du kan trekke deg tilbake hvis du har behov for litt egentid, i tillegg til romslige fellesområder. Vann som er hentet fra kilder i nærheten og lokal frukt står fremme. Soverommene er vakre og luftige med gode madrasser, norske dyner og puter. Alle dobbeltrom har franske dører ut til enten egen balkong eller mot haven.

 

Under oppholdet vil du bli servert spennende, økologisk, plantebasert mat, som smaker helt fantastisk. Menyen vil være designet for å booste din vitalitet og vil være en kulinarisk nytelse. Basert på spennende plantebasert mat, laget av økologiske og fortrinnsvis kortreist og friske råvarer. Menyen vil bli komponert av stedets kokk Pilar Lloret, også utdannet ernæringsfysiolog. Maten vil være uten gluten, melk og sukker. I stedet brukes gode og naturlige kilder som er langt bedre for oss. Her kan du plukke opp mange tips og inspirasjon til hva du kan gjøre selv når du kommer hjem. Trine byr også på en workshop hvor du kan få mer kunnskap om hvordan du enkelt kan gjøre små, men gode og smarte endringer i kostholdet ditt.

 

På Villa Dorothea Retreat, serveres det ikke alkohol og det er heller ikke lov å bringe med dette hit. Vi anbefaler en alkoholfri uke for å få fullt utbytte av den gode "tranformerende" effekten yoga og meditasjoner har.

Ler mer om Villa Dorothea her.

 

Det gode liv

Det blir god anledning til egentid som du benytter til det som gjør deg best. Kanskje lese en god bok i skyggen, nyte solen ved bassenget eller dra til stranden i fiskerlandsbyen Villajoyosa. Villa Dorothea har både tråsykler og el-sykler til utlån.

 

En ettermiddag reiser vi til Altea, kanskje den mest idylliske feriebyen i Spania? Her rusler vi på egen hånd i gamlebyen og nyter atmosfæren, de smale brosteinsbelagte gatene med sjarmerende små butikker og koselige utecaéer. Vi samles til middag på Casa Vital. Ved langbordet på plassen der, med storslått utsikt over middelhavet, blir vi servert husets vegetar-tapas. Drikke betales av hver enkelt.

Dersom du ønsker å spise lunsj i Villajoyosa en dag i stedet for på Villa Dorothea, ligger restaurantene på rekke og rad, og er en opplevelse i seg selv. Det er gode muligheter for rimelig og god shopping i gågatene.

Praktisk info


Priser

Pris ved bestillingen innen

10. desember 2017:

Dobbeltrom kr. 11 990,-

Etter 10. desember kr.12 990,-.

 

Tillegg enkeltrom kr 2 000,-,

3 stk - utsolgt!

Dette er ikke inkludert:

Fly tur/retur Alicante er ikke inkludert i prisen og må bestilles og betales selv. Transport t/r flyplassen og t/r Altea betales av den enkelte, men vi er behjelpelige med å organisere transport slik at dette blir rimelig.

 

Fra Vestfold anbefaler vi å reise Torp-Alicante med Ryanair. Avreise lør 16.6. kl 1940 og retur lør 23.6. kl 15.25. Første natt på El plantio Golf Resort, 3 km fra flyplassen, et nydelig hotell hvor 2 stk. deler en leilighet på 108m2 med hvert sitt soverom. Tillegg ca kr 350,- for 1 natt her. Måltider kommer i tillegg. Les mer om hotellet her.

 

Program

Detaljert program sendes de påmeldte i god tid.

 

08.15 - 10.00 Morgenyoga m/Trine

10.00 - 11.00 Frokost

11.00 - 14.00 Egentid

14.00 - 15.00 Lunsj

15.00 - 17.45 Egen tid/Work-shop

17.45 - 19.00 Kveldsyoga m/Nina

19.30             Middag

Påmelding

Påmelding ønskes innen 1. desember 2017, da bestilling av Villa Dorothea må bekreftes 6 mndr på forhånd. Først når depositum

kr 3 000 ,- er betalt, er påmeldingen gjeldene. Depositumet betales ikke tilbake dersom du avbestiller turen, men gis tilbake dersom arrangør ser seg nødt til å kansellere.

 

Kontakt meg, Nina Schjøll, for å melde deg på turen:

E-post: post@studiobalanse.no

Nettside: www.studiobalanse.no

Mob: 97 59 84 30

Dette inngår i prisen:

- Opphold Villa Dorothea Retreat

inkl. frokost, lunsj og middag.

- Program som nedenfor

- Middag i Altea

Frokost, lunsj og middag alle dager er inkludert i prisen. Alle måltider bortsett fra middagen i Altea, serveres på Villa Dorothea Retreat som byr på nydelig, spennende, mettende, næringsrik og fargerik vegetarisk mat, basert på lokale råvarer av kjøkkenets vegetarkokker.

Morgenyoga + workshop m/Trine

Om morgenen blir det yoga med Trine. Hun er Kundaliniyoga lærer, men bruker også øvelser fra andre yogaretninger, bl.a Hatayoga og Yinyoga. Det blir meditasjoner og Trine bruker også syngeboller og kanskje gong - herlig lydhealing. En av dagene holder hun en work-shop, se info om denne ovenfor.

 

Les mer om Trine her og her.

 

Kveldsyoga m/Nina

Om ettermiddagen instruerer Nina deg i Medisinsk yoga, en terapeutisk og roligere yoga med enkle fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon.

 

Nivået på begge yogaøktene passer både for deg som har praktisert yoga tidligere, men også for deg som er nybegynner og prøver yoga for første gang.

To daglige yogaøkter vil gi deg økt flyt av prana (livsenergi), løse spenninger i kroppen og gjøre deg mykere og mer bevegelig.

bottom of page