Hytte på Gaustablikk

Gaustablikk er en naturperle både sommer og vinter. Vi har hatt hytte der noen år allerede, og blir bare mer og mer glad i området. Nå har vi fått bygget en ny hytte, som er ment til både privat bruk av oss og noe til utleie.

Hytta er en laftet tømmerhytte på ca 150 m2, bygget i  2019. Den ligger i Ørnenipa hyttefelt i Vatnedalen, le- og solsiden på Gaustablikk. Ski in-ski out og panoramautsikt mot Kvitåvatn og Gaustatoppen.  

Her er lite overlatt til tilfeldighetene av byggdetaljer og interiør. God plass i stue og kjøkken, peis, garderoberom til yttertøy, 2 bad m/dusj, 6 soverom og en hems. Totalt 12-14 sengeplasser med dyner/puter. Varme i gulv i 1.etg. og el-billading. Hytta er svært godt egnet til 2-3 familier eller til jobbsamlinger. Konferanserom kan leies på Gaustablikk høyfjellshotell hvis behov. 

Gaustablikk ligger i Tinn kommune, ved Rjukan. Avstand fra Tønsberg er  18,5 mil og det tar ca 2 timer og 45 min med bil. Området ligger ved foten av Gaustatoppen og omtales som en godtebutikk, da det er mange muligheter for tur og friluftsliv her, både sommer og vinter.

Alpinanlegget og skiløyper er godt utbygget. Etter oppkjøp av hotell og alpinanlegg i 2018, ligger det planer for ca 3 milliarder i området de neste 10 år. Nylaget helårs tursti/skiløype rundt Kvitåvatn er ferdig og ligger rett nedenfor hytta, 2 flytene badstuer på vannet for isbading er også på plass. Planene inkluderer utvidelser av hotellet med bl.a. spa-avdeling, ny restaurant og kafè. Det mest spektakulære blir gondolbane til toppen av Skipsfjell med en restaurant på toppen med panoramautsikt helt til Hardangervidda. Jeg har vært innom showrommet ved hotellet hvor man ser alle planer og får på seg "briller" så det er som å sitte i restauranten å se utover i 360 grader. Helt rått blir det!Minst like spektakulært er planene om å binde sammen dagens slalomløyper med Gaustatoppen og Rjukan, slik at man kan kjøre helt fra toppen og ned til byen som står på verdens kulturarv liste!

Ta kontakt for spørsmål om pris og tilgjengelighet.

Les mer om planer for Gausta på visitrjukan.com og gausta.com

Copyright © 2020 Studio Balanse - Medisinsk Yogasenter i Tønsberg

post@studiobalanse.no   *   975 98 430   *   Org. nr. 911 596 938