NETTBRETTVENNLIG VERSJON

Et litt annerledes yogastudio!

Studio Balanse - Medisinsk yogasenter i Tønsberg, holder til i den flotte låven til Skjold i Sandeåsen, rett ved Olsrød Park. Låven fylles hver uke med verdens beste "yogiser", MediYoga/Yinyoga og "det gode liv" for kropp og sjel.

Låven er rustikk og svært sjarmerende med tykke hvite vegger, rutete vinduer, en stor gang, et allrom og et landkjøkken med langbord og servering av te og litt å spise på før eller etter yogatimen. Selve yogasalen ligger i 2. etg. med stor takhøyde, skråtak og takvinduer som gir utsikt til stjernehimmelen. Gamle og tykke bjelker kunne ikke passet bedre!

 

Låven ligger landlig til, men likevel sentralt og nærme byen. Det er ikke støy fra trafikk eller andre rundt oss og med god plass til parkering. I tillegg til yoga, tilbys ulike workshops med eksterne foredragsholdere for å berike "det gode yogaliv".

1/12

Artikkel i Tønsbergs Blad 12. januar 2019

Det var veldig hyggelig å ha Tønsbergs Blad på besøk i studioet før jul. Responsen har vært stor, mange ønsker å begynne på kurs. Ekstra kurs som er satt opp, er nå fullt! 
Les artikkelen her.

Adresse & veibeskrivelse

Sandeveien 29, 3150 Tolvsrød

I Olsrødkrysset tar du til venstre, mot Olsrød Park. Sandeveien går forbi Olsrød Park, du får nå senteret på venstre side. Du følger veien mot høyre og får barneskolen og deretter barnehagen på venstre side. Barnehagen har en parkeringsplass på høyre side som kan benyttes. Første hus etter parkeringsplassen, også på høyre side, er et eldre hvitt hus med gjerde rundt og en gul og hvit låve. Dit skal du. Inngang glassdør foran.

 

Du kan parkere på parkeringsplassen på motsatt side av barnehagen eller langs veien på venstre side etter barnehagen, rett overfor gården. Ikke på høyre side og ikke inne på gården. Gratis parkering.

|

har blitt til mens jeg har

 

  • utdannet meg til sykepleier

  • gått til ulike terapeuter for min vonde rygg

  • utdannet meg til Bowenterapeut

  • praktisert yoga

  • praktisert qigong

  • utdannet meg til instruktør i MediYoga

  • fordypet meg i MediYoga for gravide, ved stress og utbrenthet og for kreftrammede

  • utdannelse i YinYoga

  • startet utdannelse i Deva Yoga 

   Jeg går fortsatt og lager vei! Kanskje 

   vi treffes på veien?

Jeg heter Nina Schjøll og er fra Tønsberg. Jeg har heldigvis en god helse, men har også opplevd hvordan det er å ha vondt i ryggen i lang tid, og er derfor blitt veldig bevisst på at god helse og smertefrihet ikke er en selvfølge!

 

Veien blir til mens jeg går...

Jeg følte meg gammel og skrøpelig, klarte ikke å bøye meg for å knyte skolissene en gang! Stoppet jeg opp når jeg gikk tur, stivnet ryggen helt. Jeg var godt trent, og forsto ikke hvorfor jeg hadde så 

vondt i ryggen. Det ble vanskeligere å henge med på timene på treningssenteret hvor jeg var vant til å gi "full guffe". På denne tiden hadde jeg en krevende jobb og sykdom i nær familie. I ettertid har jeg skjønt at mine ryggplager skyldes stress.

Da jeg ble overtalt av en god venninne å begynne med MediYoga, falt endelig alt på plass - ryggen også! Jeg utdannet meg snart til instruktør i MediYoga og deretter har jeg bygd på med mer kunnskap gjennom kurs og utdannelser. Yogaen jeg underviser i i dag, er bygget på alle disse erfaringene. Fellesneveneren er at de alle har en helsefremmende effekt, spesielt på nervesystemet og muskel- og skjelettplager i rygg og nakke. Jeg har nå drevet Studio Balanse siden våren 2013. Å kunne dele yoga med så mange flotte sjeler som gir gode tilbakemeldinger, får meg til å tenke at jeg har verdens beste jobb!

Namaste - fra mitt hjerte til ditt hjerte.