Søndag 14. januar 2018
UTGÅTT

Trine Berge

New year - new you!

Start det nyeåret med en workshop med kundalini yoga, meditasjon og dyp avspenning igjennom lydhealing.

 

Et nytt år er ofte et startskudd hvor de fleste av oss legger ønsker for endringer og nye mål i livet vårt. Vi ønsker endringer i livet vårt, men de færreste av oss ønsker å forandre oss, eller vi synes det er vanskelig.

 

Kundalini yoga & meditasjon er et effektivt verktøy for å gå dypere inn i bevisstheten, både i den bevisste delen og den ubevisste delen. Vi kan også få renset ut uro, spenninger og blokkering vi bærer (fysisk og psykisk) slik at kan vi lettere legge til rette for de endringer vi faktisk ønsker oss og frigjøre oss fra begrensninger. Vi kan også føle en dypere ro, harmoni og kontakt med oss selv, - kraften vår og vårt indre landskap.

Trine Berge

Bildene er hentet på www.trineberge.com

Program

12.30 - Intro - velkommen og en grønn superfood shot

12.45 - 14.30 Kundaliniyoga

14.30 - 15.30 Lunsj - mulighet til å bestille lunsj på forhånd, se nedenfor

15.30 - 16.00 Kundalini meditasjon/pranayamas/chanting

16.00 - 16.30 Dyp avspennig med krystall syngeboller/Lydhealing

 

Velkommen til å avslutte med en kopp te på kjøkkenet!

Litt om Trine

Trine er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, raw food og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker, blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Hun har erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. Trine er også opptatt av yoga og meditasjon og er Kundaliniyogalærer. Hun har ukentlige yogaklasser flere steder i Oslo og arrangerer yogaretreater til bl.a. Hellas, Mallorca, Bali og Sverige.

Priser

Pris for workshop: 650,- pr. pers.

Earlybird pris: kr 550,- pr. pers. ved påmelding innen 20. desember 2017.

Greenshot, te og frukt/snacks er inkludert. Du kan velge å bestille en superfresh og sunn lunsj med juice eller du kan ta med egen lunsj.

Pris for lunsj kr 250,-.

Påmelding 

Send mail til post@studiobalanse.no.

Plassene blir gitt fortløpende som påmeldingene kommer. Påmeldingen er bindende, men du kan gi plassen din til en annen dersom du blir forhindret. Dersom venteliste, formidles selvfølgelig billetten din videre slik at du kan få pengene tilbake.