top of page
tilbake til toppen
Skjermbilde 2023-04-12 kl. 15.10.34.png
Skjermbilde 2023-04-12 kl. 15.13.59.png
Oppstart torsdag 27. april 2023

Våren er tiden for en fornyelse, at vi tar en våropprydning! En tid hvor du lengter etter føle mer glød, våkne opp om morgenen med et overskudd og føle deg vel i kroppen din - rett og slett komme mer i form. Kjenn den gode følelsen av at din favoritt sommerkjole sitter som et skudd. Dette er ingen sultekur, du spiser masse god, men lettfordøyelig mat. 

Dette skriver Trine selv om dette kurset, og ingen kan detox bedre enn Trine, hun har over 20 års erfaring og er Norges råeste på dette. Hun har flere online-kurs, dette er ett av hennes mest populære. 

Trine og jeg har samarbeidet om både work-shop på låven og yogaretreat i Spania tidligere, så da jeg nevnte at det sikkert er flere yogiser og bekjente som kunne tenke seg å bli med på dette, synes hun det var stas og gir 20% ekstra rabatt til dere som melder dere på. Ingen andre får denne gode rabatten på en allerede sterkt redusert pris!

Hun har en veldig fin og naturlig tilnærming til det hun formidler. Hun er kjempe flink og inspirerende - så meld deg på du også og bli inspirert til den beste starten du kan gi deg selv i det nye året! 

Få en ny vår med 14 dagers detox!

- bli med på suksessopplegget til Trine Berge

 

NYTTIGE LINKER:
Les mer om kurset + påmelding: 

www.trineberge.com/detox

Meld deg på gratis work-shop tirsdag 18. april kl 1915: www.trineberge.com


  Du får beste pris og masse bonusmateriell inkl.!"

 - 20 % 

Innhold

27. april har vi felles oppstart, men det går helt fint å starte opp noen dager. senere - innen torsdag 4. mai.

  • Fullt program for 14 dager + bonus; ukesplan for uken etter detox

  • Alt blir tilrettelagt for deg gjennom en online kursportal (Ukesmenyer, handlelister, utstyrsguide, oppskrifter, yoga og meditasjon, tips)

  • Privat facebook gruppe med et fellesskap der Trine følger deg opp og holder egne livesendinger. 

  • Du beholder tilgang til kurset i 4 måneder, slik at du kan hente inspirasjon og kunnskap for en varig livsstilendring, eller gjenta programmet om du ønsker. 

  • Kurset er bygd opp gjennom en helhetlig tilnærming til helse, gjennom kosthold, yoga og velvære. 

  • Dette er ingen sultekur, selve detoxfasen går du først over til når blodsukkeret ditt er stabilt. 

trine 1.jpeg
Skjermbilde 2023-04-12 kl. 16.48.07.png

Litt om Trine

Trine er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, raw food og sunn livsstil. Hun er forfatter av flere bøker, blant annet bestselgerne «Supermat»,    «Supersmooties – superhelse på 123» og «Rawfood».

Hun har erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. Trine er også opptatt av yoga og meditasjon og er Kundaliniyogalærer. Hun har ukentlige yogaklasser flere steder i Oslo og arrangerer yogaretreater.

Les mer om Trine på hennes innholdsrike hjemmeside hvor du også finner mange herlige oppskrifter. 
www.trineberge.com

Påmelding & rabattkode

Trine har gitt oss et unikt tilbud på dette kurset. Pris for andre nå er kr 2 990,-. 20% rabatt på en utgått earlybird-pris kr 2 590,-, gir deg den billigste prisen, kun kr 2 072,-.

Tilbudet gjelder t.o.m. søndag 23. april. 

Send din påmelding her: www.trineberge.com.

Oppgi rabattkode: NINA så får du rabatten.

bottom of page