top of page
page_1.jpg

Platea Peloide - gir hud nytt liv!

 

Platea er et rikt medisinsk mineralvann fra kilden Platea i Rio Piedra i Spania. Plateakilden inneholder 30 mineraler og har den høyeste konsentrasjon av svovel, 13 mg/liter. Plateakilden er den eneste kilden som har tilstrømning nok til å brukes i den kosmetiske industrien.

 

Peloide er et spaprodukt med påvist effektivitet, en terapeutisk leire. Peloider har vært brukt i Europa i balneoterapi (medisinske bad og wraps) i over 200 år. Platea mineralvann bevares i peloider umiddelbart etter oppstrømmingen.

Platea til all hud

Strammer opp og vitaliserer huden – superfood for your skin. Stimulerer

blodsirkulasjonen, absorberer urenheter og døde hudceller, mykgjør, peeler

og revitaliserer huden. 

 

Platea til problemhud

Hjelper i dermatologiske behandlinger på eksem, psoriasis, atopisk eksem, seboreisk eksem, sprengte blodkar, akneutsatt hud, rosacea, kløende hud og pityarisis rosea. Forbygger aldring av huden. 

Platea peloide.jpg
Unknown.jpg

 

Akne/kviser

Påfør masken hver dag i 2 uker. De aller fleste vil oppleve en stor forbedring. Følg opp med maske 2-3 ganger pr. uke for å bevare dette resultatet.   

Bruksmåte

Smøres på området, et "passe" tynt lag. La virke  i 15-20 minutter. Skyll av med lunkent vann.  

 

Oppbevaring

Platea skal stå fremme i romtemperatur, gjerne på badet. Det er et levende produkt og tåler ikke temperatur 

under 4 º C og skal derfor ikke settes i kjøleskapet.  

 

Holdbarhet

Selv om datoen som står på pakningen har gått ut, har Platea nærmest uendelig holdbarhet når det er vakumpakket. Pass på å skru lokket godt igjen, og ikke la det bli kanter på innsiden av boksen som lettere tørker, så har du din Platea lenge. Den er utrolig drøy og har lang holdbarhet. MEN husk og bruk den! 

    Kr 150,-

bottom of page