top of page
tilbake til toppen
Work-shop
Torsdag 16. januar kl. 18:00-21:00
0.jpg

 

Legene Sofie og Erik Hexeberg har lang erfaring med lavkarbo og sykdom og anbefaler dette til sine pasienter med autoimmun sykdommer. De har nylig gitt ut boken "Nytt blikk på autoimmun sykdom", en banebrytende bok som alle med autoimmun sykdom anbefales å lese. 
Dette blir det 4. kurset Dr. Hehexebergs Klinikk har i samarbeid med Studio Balanse, og er kanskje det mest spennende og unike kurset de holder...

 

I samarbeid med Dr. Hexebergs Klinikk

Lavkarbo og autoimmune sykdommer!

Få plasser igjen!

Nytt blikk på autoimmun sykdom!


Mange som har autoimmun sykdom får beskjed av legen sin om at kosthold ikke har noen betydning for sykdommen. Jo, det har det, sier legene Sofie og Erik Hexeberg, som har spesialisert seg på behandling av disse sykdommene ved hjelp av kostholdsendringer. Du kan bli kvitt den kroniske betennelsen og få en mye bedre hverdag med mindre medisiner, kanskje bli helt frisk, ved å spise betennelsesdempende (antiinflammatorisk) mat.

Sofie og Erik Hexeberg har lang erfaring i kostholdsbehandling av en rekke betennelsestilstander. Vi kan nevne: fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, autoimmun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Du vil få en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av protein-intoleransetester. Du vil også få kunnskap om individuell kostholdbehandling av betennelsessykdommer samt få tips og råd om hvordan du kan spise for å forebygge/behandle betennelsestilstander i kroppen din. 

Tidligere erfaringer

Da Sofie og Erik Hexeberg ble med på Studio Balanse sin første work-shop om lavkarbo i januar, var interessen så stor at vi måtte sette opp to kvelder og i tillegg utvide med ny work-shop i mai! 

Mange av de som var på disse work-shopene har lagt om til lavkarbokosthold og resultatene har ikke latt vente på seg - i form av lavere vekt og bedre helse! I likhet med titusenvis av andre som legger om til et kosthold uten sukker, mel og stivelse, men med gode fettkilder, grønnsaker, kjøtt, fisk, egg, nøtter, bær og skalldyr. For Dr. Sofie og Erik Hexeberg er dette dagligdags erfaring. De har i mange år behandlet sine pasienter med lavkarbo: overvekt, diabetes, mage-tarmsykdommer, ubalanser i stoffskifte, leddgikt, fibromyalgi, migrene, ME og overgangsplager er bare noen av de sykdommene de ser gode resultater på.


Lavkarbo har den siste tiden fått en ny "renessanse". Det snakkes nå mer og mer om viktigheten av å ha et stabilt blodsukker, samt at nyere forskning viser at  kostholdsrådene fra 80-tallet om å redusere inntaket av fett viser seg å være basert på helt feil grunnlag, og en "katastrofe" for folkehelsen. 

 

De fleste opplever det å legge om til et lavkarbokosthold som ganske enkelt, ettersom det er så mye god mat å velge i og man holder seg lenge mett. Men omleggingen krever kunnskap om hvilke matvarer du skal velge og kroppens reaksjoner, for å lykkes bedre. 

Dette kurset er lagt opp slik at det passer både for deg som var på noen av de tidligere work-shopene og for nye deltagere. Gjennom mange års forskning og klinisk arbeid har ekteparet mye kunnskap og inspirasjon om hvordan få et friskere og lettere liv. Du vil få en god forståelse av hvorfor de anbefaler lavkarbo i ulike former til alle sine pasienter på Dr. Hexebergs Klinikk - som blir fler og fler!

Sofie og Erik.jpg

Dr. Sofie og Erik Hexeberg

logo_orig.png

Dette får du:

* Innholdsrik goodiebag.

* Rabatt på en konsultasjon hos Dr. Hexebergs Klinikk

* Foredragene tilsendt på mail etter  kurset.

* Tilbud om å bli med i lukket facebookgruppe hvor vi deler gode tips.

* Enkel servering - lavkarbo selvfølgelig!.

1.jpg
2.jpg
Bekreftelsen-Frisk-med-lavkarbo-324x442.
Frisk-med-lavkarbo-frokost-og-lunsj-324x
Frisk-med-lavkarbo-1.jpg

Program

1730: Dørene åpnes

18:00 - 2100: Foredrag med Erik og Sofie 
 

Det blir en 1/2 times  pause ca halvveis, med lett servering, salg av bøker med gode rabatter og tid til spørsmål. 

Litt om Sofie & Erik Hexeberg

 

Sofie har doktorgrad innen ernæring og har behandlet pasienter med mat som medisin siden 2006. Hun har skrevet 8 bøker om lavkarbokosthold og er fast spaltist i Allers. Erik har doktorgrad innen hjertesykdommer, er spesialist i indremedisin og har arbeidet 10 år i legemiddelindustrien.

 

Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk hvor de gir individuelle kostholdsråd basert på grundige prøver og analyser. De holder livsstilskurs i Spania og foredrag innen ulike tema i Norge. Felles for kostholdsrådene er at de baserer seg på ulike variasjoner av et lavkarbokosthold. De er også svært opptatt av matintoleranser som årsak til mange plager og sykdommer.

Påmelding & info

Veibeskrivelse:
Kjør Jarlsøveien mot Jarlsø. Sjøstua ligger i sjølanten ved brua. Begrenset med parkering, så fint å samkjøre eller gå om du bor i nærheten.

 

Kurset holdes på Husvik & Nes vel - Sjøstua

Adressen er Jarlsøveien 42, 3124 Tønsberg

Pris: Kr 595,- pr. person. Begrenset antall plasser. 

Ta gjerne med skrivesaker til egne notater. Deltagerne vil få tilsendt foredragene på e-mail etter kurset. 

Betingelser: Påmelding til post@studiobalanse.no. Du får faktura pr mail. Påmelding er gyldig når denne er betalt. 

Påmeldingen er bindende, men dersom venteliste, vil vi være behjelpelig med å videreselge billetten hvis du blir forhindret. Vi forbeholder oss retten til å avlyse/utsette kurset ved for få påmeldte eller ved sykdom. Da vil vi kontakte deg. 

bottom of page