top of page
tilbake til toppen

Dr. Sofie & Erik Hexeberg

- bedre helse og vektreduksjon med lavkarbo!

Hva skjer når 4 yogiser endelig har "knekt koden" til et friskere og lettere liv med noen justeringer av kostholdet? Jo, det må deles med de som ønsker det samme!

 

Til sammen har vi på redusert vekten med nesten 50 kg og fått helsegevinster som blant annet fravær av overgangsplager, velfungerende mage/tarm, stabilt blodsukker, god samvittighet i forhold til mat og en lettere ektemann med redusert kolesterol. 

 

Du er kanskje i samme situasjon som vi var? Du ønsker å spise sunt for å oppnå noen av disse tingene, men er litt forvirret av alle kostholdsråd og plukker opp noe herfra og derfra og oppnår ikke det du ønsker?

For oss fire var lavkarbokost en skikkelig aha-opplevelse! For legene og ekteparet Sofie og Erik Hexeberg som driver Dr. Hexebergs klinikk på Olsrød Park og i Sandvika, er dette "daglig kost". De regnes for å være av de dyktigste i Norge på behandling av ulike kroniske sykdommer med lavkarbokosthold.  Denne kvelden skal de fortelle oss hvorfor de anbefaler alle sine pasienter ulike  former av lavkarbo.

Sofie Hexeberg.png

Dr. Sofie Hexeberg

Erik Hexeberg.png
Tor 31. januar kl. 18:00-20:30
Tor 7. februar kl. 18:00-20:30

Dr. Erik Hexeberg

Program

18:00 Intro - velkommen

18:10 Sofie & Erik presenterer seg, Sofie holder foredrag.

19:10 Servering av te/snack og salg av bøker

19:30 Yogisene tar opp ulike spørsmål og egne erfaringer i forhold til lavkarbokost.   

Avslutning ca kl 20:30.

Frisk-med-lavkarbo-1.jpg
Frisk-med-lavkarbo-frokost-og-lunsj-324x
Bekreftelsen-Frisk-med-lavkarbo-324x442.

Litt om Sofie & Erik Hexeberg

Sofie har doktorgrad innen ernæring og har behandlet pasienter med mat som medisin siden 2006. Hun har skrevet 8 bøker om lavkarbokosthold og er fast spaltist i Allers. Erik har doktorgrad innen hjertesykdommer, er spesialist i indremedisin og har arbeidet 10 år i legemiddelindustrien.

 

Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk hvor de gir individuelle kostholdsråd basert på grundige prøver og analyser. De holder livsstilskurs i Spania og foredrag innen ulike tema i Norge. Felles for kostholdsrådene er at de baserer seg på ulike variasjoner av et lavkarbokosthold. De er også svært opptatt av matintoleranser som årsak til mange plager og sykdommer.

Pris & påmelding 

Viktig! Begge work-shopene er blitt flyttet til Vallø båtforening klubbhus.

Adressen er Valløveien 145, 3150 Tolvsrød.

 

Pris for workshop: kr 350,- pr. person. Påmelding til post@studiobalanse.noPåmeldingen er bindende, men du kan gi plassen din til en annen dersom du blir forhindret. Begrenset antall plasser som gis fortløpende som påmeldingene kommer... 

bottom of page