top of page
tilbake til toppen
Trine.jpeg

Trine Berge

Kickstart 2023 med detox!

Bli med å starte det nye året med en detox. Med plantebasert kosthold, yoga og breathwork, som kan frigjøre følelser, spenninger og stress, slik at du kan føle et løft og få tilgang på mer ro, klarhet, indre styrke, og ikke minst mer energi. Og selvsagt er det en perfekt kick-start om du har planer om vektnedgang i det nye året.

Jeg har selv ønsket lenge å være med på dette kurset, da ingen kan detox bedre enn Trine. Hun har flere online-kurs, men dette er ett av hennes mest populære.

 

Trine og jeg har samarbeidet om både work-shop på låven og yogaretreat i Spania tidligere, så da jeg nevnte at det sikkert er flere yogiser som kunne tenke seg å bli med på dette, synes hun det var stas og gir 20% ekstra rabatt til dere som melder dere på.

Trine har en veldig fin og naturlig tilnærming til det hun formidler. Hun er kjempe flink og inspirerende - så meld deg på du også og bli inspirert til den beste starten du kan gi deg selv i det nye året!

Anbefaler på det varmeste å se videoen her hvor hun forteller om kurset: www.trineberge.com

Oppstart søndag 15. januar 2023

Nytt kurs til våren!
- 20 %

                   Innhold i kurset

Felles oppstart 15. januar, men du har 1 mnd på deg om det ikke passer for deg å starte akkurat da.

Du får tilgang til en egen kursportal, her vil kursprogram, meny og oppskrifter ligge. I tillegg får du tilgang til en facebookgruppe hvor vi tar den daglige liveøkten. 
I gruppen kan vi også støtte og heie på hverandre og du kan stille spørsmål til meg slik at du kan motiveres og føle deg trygg på lykkes.

 

Det anbefales å bli med på felles oppstart, eller så nært som mulig for en felles prosess og best støtte fra gruppen. 

trine 1.jpeg

Litt om Trine

Trine er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, raw food og sunn livsstil. Hun er forfatter av flere bøker, blant annet bestselgerne Supermat, Supersmooties – superhelse på 123 og Rawfood. Hun har erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. Trine er også opptatt av yoga og meditasjon og har ukentlige yogaklasser flere steder i Oslo og arrangerer yogaretreater.

Les mer om Trine på hennes innholdsrike hjemmeside hvor du også finner mange herlige oppskrifter. www.trineberge.com

Priser

Trine har gitt et unikt tilbud med hele 20% rabatt på ordinære priser:

kr   799,-  early bird t.o.m. 9. januar (ordinær pris kr 999,-)

kr 1199,-  9. -15. januar (ordinær pris kr 1499,-)

Påmelding 

Send påmelding her: www.trineberge.com

Oppgi rabattkode: NINA så får du 20% rabatt.

bottom of page