Copyright © 2019 Studio Balanse - Medisinsk Yogasenter i Tønsberg

post@studiobalanse.no   *   975 98 430

 

Studio Balanse til Sandefjord!

Endelig! Etter mange forespørsler, starter Studio Balanse opp med Medisinsk yoga i Sandefjord - onsdager på Øvre Myra. Sammen på laget er Nina Lydersen som leder kurset "Bedre helse & vektreduksjon" etter lavkarboprinsippet.

Studio Balanse er blant yogastudioer i Tønsberg med lengst erfaring med Medisinsk yoga. Med 8 fulle kurs i uken, er det også blant de større i Norge. Fornøyde yogiser har alltid vært den beste markedsføringen. Venninner, mødre, døtre, kollegaer, partnere og naboer blir tatt med for å prøve! Les mer om andres erfaringer her.

De som kommer til Studio Balanse ønsker oftest hjelp til å stresse ned, løsne på spenninger, lære seg å puste og redusere smerter i rygg, skuldre, armer, hofter og hode. For mange blir den ukentlige yogaøkten deres medisin som de blir helt "avhengige av" og bruk av smertestillende medikamenter kan reduseres eller kuttes ut! Les mer om Medisinsk yoga her.

Vi er så heldige å få bruke Øvre Myra selskapslokale. Den gamle husmannsplassen er svært egnet med sin rustikke sjarme med skråtak, takbjelker og store takhøyde! Øvre Myra ligger rolig til, men likevel sentralt og nærme byen. Det er ikke støy fra trafikk eller andre rundt oss og med gratis parkering i gatene rundt.

Timeplan Sandefjord 2020 

Kursstart uke 17-25 

Onsdag 22.4.- 17.6.

kl 1630 - 1740

1. After work yoga

- forny energien og mykgjør 

rygg, nakke & skuldre 

*

kl 1750 - 1900

2. Yoga for alle

- fra topp til tå og mykgjør rygg, nakke & skuldre

*

kl 1940- 2050 

3. Yoga for bedre søvn

- ro ned nervesystemet og mykgjør rygg, nakke & skuldre

*

Mellom kurs 2 og 3, kl 1900 - 1940, gir Nina & Nina deg god innføring i "Bedre helse og vektreduksjon" etter lavkarboprinsippet. 

*

Ingen kurs 13.5. pga yogatur

Priser

Alle yogakurs à 8 ganger

kr 1 320,-

*

"Bedre helse og vektreduksjon"

à 8 ganger kr 800,-

*

Tilbud: Yoga + "Bedre helse og vektreduksjon" kr 2 000,-

* 25% rabatt dersom 2 melder seg på kun yoga sammen, dere kan gå til ulike tider. 

Ta kontakt for påmelding så snart du har bestemt deg. Antall plasser er begrenset til 20 stk på hvert yogakurs og"Bedre helse med vektreduksjon". 

Betaling og betingelser

 

Påmelding til kurs er å anse som bindende. Faktura og praktisk info sendes på mail før oppstart. 

 

Avmelding av påmeldt kurs 14 - 7 dager før kursstart, må betales med kr 700,-, deretter hele beløpet. 

Alle yogakurs har varighet ca 70 min. Det er mulig å bytte time, hvis det ikke passer å komme på det tidspunktet du har meldt deg på. Med forbehold om plass. 

 

Adresse: Schanchesvei 24, 3211 Sandefjord