Smittevernsregler 

I forbindelse med Korona-pandemien, er det noen tiltak som er viktig å vite om. Les alt her før du kommer på kurs.

Norge opplever nå en økende smittetrend etter ferien. Etter føre-var-prinsippet ber jeg om at alle som har vært utenlands, venter 10 dager etter hjemkomst med å komme på yoga. Det gjelder også ved besøk i "grønne land".
 
Gi beskjed om dette gjelder deg, og du får ha timen til gode.  Dette er ikke et tiltak som er pålagt, men kjennes som et riktig og enkelt tiltak for at alle skal føle seg mest mulig trygge hos Studio Balanse.
(Oppdatert 10. august)
Vært utenlands?

  • Det er ikke tillatt å møte til timer dersom man har symptomer på forkjølelse eller lignende eller er i karantene/isolasjon iht. smittervernsreglene. Om du har tørrhoste/allergi etc. som du vet med sikkerhet ikke skyldes smitte, gi gjerne beskjed om det. 

  • Vent til forrige gruppe har kommet helt ut, før du går inn, ca. 10 min. før din time starter. Timen før avsluttes 20 minutter før neste gruppe begynner, slik at færrest mulig møter hverandre inne.

  •  I gangen står det håndsprit som må brukes når du kommer og forlater låven.

  • Ha med så lite klær og vesker inn som mulig. Yttertøy henges i gangen, verdisaker kan du event. legge på gulvet når du kommer opp trappen, helst ikke ved mattene.  

  • Kjøkkenet stenges av for å begrense mingling og berøring av kontaktflater. Ingen servering.

  • Badet kan brukes, tørk hendene med papirhånklær. 

  • HUSK Å TA MED eget laken/pledd som dekker ullmatta + event. et teppe å ha over deg + event. et putevar som du kan legge yogaputa i. Alternativ er å ha med egen yogamatte om du ønsker, da tar jeg bort den som ligger der du ønsker plass. Mattene skal ligger med min. 1 m avstand. Vær oppmerksom på å ikke ta på ullmatta og yogapute med hendene.​ Dersom du glemmer å ta med eget utstyr, er det fleece-tepper i studio du kan låne. Disse legges til side  og vaskes etter bruk, slik at de kun brukes av en person.

  • Ekstra nøye renhold med spriting og vask av gulv og berøringsflater.

  • Det er redusert antall deltagere på hver gruppe slik at der er større avstand mellom hver matte.

Copyright © 2020 Studio Balanse - Medisinsk Yogasenter i Tønsberg

post@studiobalanse.no   *   975 98 430   *   Org. nr. 911 596 938