top of page
128394-2.jpg
22959_sauna.jpg

kr 3 650,-

 

logo5.png

Den infrarøde saunaen er bærbar og veier kun 5,5 kg. Saunaen monteres på under 1 minutt og tar 5 minutter å varme opp. Den tar mindre enn 1m2 plass og kan plasseres overalt i hjemmet. Etter bruk kan den flatpakkes og legges under sengen. Kun en stikkontakt behøves og stol medfølger.

SVETT DEG TIL BEDRE HELSE - med portabel infrarød sauna

 

Hva er infrarød sauna?

Varmen i en infrarød sauna er den samme varmen som kommer fra bål, mennesker og solen (må ikke forveksles med UV lys). Varmestrålene går 5 ganger dypere inn i kroppen sammenlignet med en tradisjonell badstue og er derfor svært effektiv og gir mange helsefordeler. Temperaturen i saunaen ligger på ca. 60 grader, luften er tørr og føles svært behagelig, fordi man har hodet utenfor og puster i normal luft .

 

 

 

Høy avgiftningseffekt

Daglig får vi i oss store mengder giftstoffer via luft, mat, vann, hudkremer, røyking mm. For 60 år siden hadde vi 5-6 giftstoffer i kroppen. Nå har vi i gjennomsni 3-400. IR sauna er et unikt redskap for å avgifte kroppen gjennom svetting. En studie har vist at svetten etter bruk av IR sauna er 7 ganger mer toksisk enn svetten som utskilles etter bruk av vanlig finsk badstue.

Smertelindring

Infrarød varme øker blodsirkulasjonen og oksygentilførselen til vev og kapillærer slik at skader i vev og kollagen blir raskere reparert og smerteproduserende metabolitter “vaskes ut”. Studier har vist gunstig effekt ved kroniske smertetilstander som revmatisme, fibromyalgi, leddgikt, bekhterevs m.m. Infrarød varme kan minske stivhet i ledd. For bevegelseshemmede gir IR sauna passiv treningseffekt.

Økt forbrenning og vekttap

For å holde kroppstemperaturen nede pumper hjertet raskere, pulsen stiger og kroppen svetter. På den måten vil også forbrenningen øke. Pulsen kan stige til 125 slag/min som gir en høy fettforbrenningsprosent. Det kreves et visst antall kalorier for å produsere ett gram svette, så energiforbruket vil derfor stige jo mer man svetter. Du får en treningsøkt uten å bevege deg.

Penere hud

Har du gusten eller ubalansert hud? Tørr eller uren hud? Ved å avgifte kroppen, vil du raskt merke en bedring i hudstruk- turen. Porene åpnes og giftstoffer frigis. Du får en ren hud som stråler. IR sauna påvirker kollagenproduksjonen og øker elastisiteten i huden. Jevnlig bruk kan bidra til å redusere appelsinhud og motvirke vannansamling i kroppen.

Bedre søvn

Man blir veldig avslappet etter bruk av IR sauna fordi man får svettet ut og muskler og vev blir myke og smertefrie. Mange opplever dypere søvn og bedre søvnkvalitet etter bruk.

Styrket immunforsvar

Oppvarmingen av kroppen trigger immunsystemet til å jobbe. Hypertermi er et kjent begrep innenfor medisinen som betyr å indusere kunstig feber som igjen stimulerer immunsystemet til å jobbe. Likeledes er mange mikrober varmeoverfølsomme og tåler ikke høye temperaturer.

Lavere blodtrykk

Det er gjort studier som viser at jevnlig bruk av IR sauna fremmer et sunt blodtrykk ved å redusere det systoliske blodtrykket. Generelt kan jevnlig bruk bedre kardiologisk funksjon.

Les mer om Radiant Health

* Gründeren Siw Hansson lagde drømmesaunaen fra sykesenga

* www.radianthealth.no

* Radiant Health på instagram

bottom of page