top of page
tilbake til toppen

Yoga - lunsj - hagevandring

"Feel good" - i Åsgårdstrand!

Bli med på en "feel-good" dag i idylliske Åsgårdstrand. Vi starter dagen med en rolig yogaøkt på gressletta ved moloen. Deretter venter nydelig italiensk stemning og lunsj på Rådhuset Trattoria før vi rusler vi bort til Finn Schjølls "Haven i havnen" for hjemmelaget luksuseplekake med is. Finn tar oss med på en omvisning i haven sin, og serverer garantert både hagetips og visdomsord om livet. Vi storkoste oss i fjor, og med verdens fineste yogadamer, er jeg sikker på at dette blir en dag med masse godfølelse og påfyll av god energi til kropp og sjel!

Søndag 28. august kl 12:30-17:00

Program

 

Kl 1230 - 1330 Yoga på gressletta ved stranda

Kl 1330 - 1500 Rådhuset Trattoria for lunsj

Kl 1500 - 1700 Hagevandring hos Finn Schjøll med eplekake og is.

Vi satser på å få det like gøy som julaften i -69. Sjekk meditasjonsstillingen!

120163187_3379964848762987_8200920375899
IMG_3201.jpg

Litt om Finn..

Finn er min pappas bror og dermed min kjære onkel. Han er også en av Norges mest folkekjære blomsterdekoratører, tv-personligheter og foredragsholdere og kjent for sitt gode humør og kloke uttalelser. Det kan jeg skrive under på, er alltid full av ny inspirasjon og føler meg litt klokere etter en prat! At han kan dette med blomster og dekorering er vel ingen i tvil om. Jeg har sett hus og leiligheter forvandles til det helt unike gjennom årene, og de senere årene har han lagt sin fargerike sjel i huset og hagen i sommerhuset ved båthavnen i Åsgårdstrand - Haven i havnen!

Pris og litt praktisk...

Yoga + hagevandring m/eplekake og is: kr 475,- pr. pers. 

 

Tillegg for lunsj. Velg mellom:

1. KYLLINGSALAT med foccacia. Kr 220,-

2. ITALIENSK FRISTELSE. Et utvalg av italienske oster, skinker, spekepølser, oliven, focacca, aioli og focaccia.

Liten kr 169,-, stor kr 239,-.

3. PAI med 3 oster og spinat m/ salat og foccacia. Kr 215,-

 

Oppgi ønsket alternativ ved påmelding. Alt forhåndsbetales, du får faktura på mail. Drikke og evt. annet betales på Rådhuset Trattoria.

Yogaen har værforbehold, hagevandring og lunsj skal det veldig dårlig vært til før vi avlyser! Jeg har reservert 2 øverste rader i amfiet til oss, men om det regner dekkes det på inne.

Finns hus ligger i havnen, rett ved siden av Åsgårdstrand hotell og er hvitt og grønt. Du skjønner det når du ser det! Gratis parkering i havnen, avgift nærmere strandparken.

Plassene blir gitt fortløpende som påmeldingene kommer. Påmeldingen er bindende, men du kan gi plassen din til en annen dersom du blir forhindret. Dersom venteliste, formidles selvfølgelig billetten din videre slik at du kan få pengene tilbake.

bottom of page