top of page
tilbake til toppen

Sanking - yoga - middag

"Ellas sanking - til nytelse og inspirasjon! 

Bli med på en inspirerende  ettermiddag i Ellas spiselige verden!  Vi starter med en tur og sanker vårens godbiter i hennes nærområde, Essoskogen. Tilbake hos Ella gjør vi en liten runde med yoga før vi avslutter med en deilig middag med flere smakebiter fra naturens spiskammers. Masse god stemning kan vi også love!

Torsdag 19. mai 2022

Program - torsdag 19. mai

 

Kl 17:00 Vi går fra Ellas hus i Essoveien 44.

Kl 18:30 -19:15 Litt avslappende og mykgjørende yoga i haven, mens Ella kokkelerer en deilig (og mettende) middag til oss.

Kl 19:15 -20:00 Vi spiser middag på terrassen med flere innslag fra naturens spiskammers.

IMG_4922.jpg

Ellas nye bok kan du kjøpe for kr 350,- Her får du alt du trenger av inspirasjon, råd og tips - og mere til!

produktbilde-selvlaget-te3.jpg

Dette gleder vi oss til!

Ella og jeg har lenge hatt lyst til å arrangere noe nytt og sosialt sammen. Vi vil kombinere gåtur - yoga - felles mat - og mye hygge. Vi møtes hjemme hos Ella i Essoveien 44 der vi i samlet tropp går en tur i nærmiljøet og lærer om spiselige nyttevekster. Deretter serveres en liten forfriskning før vi legger oss på matta og tar en avslappende yoga økt. Til slutt spiser vi et felles måltid på Ellas nye uteplass. Maten inneholder selvfølgelig flere velsmakende nyttevekster som Ella har tilberedt mens vi andre har hatt yoga. 

Ella er kokk og har en årelang interesse for alt spiselig som faktisk vokser rett i nærheten av der vi bor. Nå tar hun steget fullt ut og har etablert sin egen virksomhet  med kurs, sanketurerer, kokkelering og prøvesmaking. Hun har i flere år gått på yoga hos Nina, og spesielt kjærkomment er det etter lange turer i skog og mark med kilovis av sankede vekster!

Les mer om Ella og hennes spiselige verden [her]

Pris og litt praktisk

Sanking + yoga + middag: kr 650,-.

Max 20 personer. Påmeldingen er bindende, men du kan gi plassen din til en annen dersom du blir forhindret. Dersom venteliste, formidles selvfølgelig plassen din videre slik at du kan få pengene tilbake.

Ha på turtøy etter vær. Vi gjør litt enkel og velgjørende yoga ute på ullmatter, ha på varme og myke klær. Jeg har med ullmatter og fleecetepper, men ha gjerne med en ekstra ullgenser eller ullteppe å ha over deg.

Påmelding til Nina: post@studiobalanse.no975 98 430

IMG-3713.jpg
bottom of page