Kr 1 799,-

På bildet vises fra venstre: beige, off-white og lys grå.

Mål: Bredde 195 cm, lengde 95 cm. Frynser 20 cm.

Dèhn Design ullsjal - en favoritt til hverdag, fest og yoga

Disse lekre ullsjalene vil du elske og ønske deg flere av! Godt å bruke sommer som vinter, inne som ute og til hverdags og fest. Sjalet kjennes mykt mot kroppen, er kløfritt og faller vakkert med sin tyngde i strikken. Perfekt til alt fra yogamatta til bunaden - når du bare vil ha følelsen av luksus og noe lunt og vakkert rundt deg. 

Sjalene kommer i første omgang i off-white, lys beige, mellomgrå, brun, lilla, jeansblå og marineblå. Med belte i off-white eller lys-beige endrer du hele uttrykket på sjalet, superfint! Kr 499,-.
 

Garnet er produsert i Italia og består av21% finealpaca / 20% merino wool / 28% polyacrylic fiber / 29% polyamide / 2% elastane. Er man uheldig og søler på sjalet, så vask bort med en fuktet klut umiddelbart. Garnet tåler vann. Det bør allikevel renses på grunn av frynsene, og for at de skal holde seg pene. Vekt ca 500 gram.

Sjalene er produsert av kvinner i alle ledd. Norske gründer Merethe holder i "trådene" mens selve produksjonen gjøres av kvinner i  Lithauen, satt sammen i 10 ulike grupper som styrer produksjonen gjennom alle ledd. Det er mye håndarbeid før sjalet er ferdig, bl.a.er alle frynsene montert for hånd av en gruppe og klippet rett av en annen gruppe. Kvinnene arbeider under verdige forhold, både i forhold til miljø og lønn.

Les gjerne mer Dèhn Desigher.

Høstens lekre farger... 

Marineblå

Muldvarp

Brun

Off-white

Off-white

Lysbeige

Jeansblå 

Rosamelert

Lysegrå

Copyright © 2020 Studio Balanse - Medisinsk Yogasenter i Tønsberg

post@studiobalanse.no   *   975 98 430   *   Org. nr. 911 596 938